fbpx

O nama

 

M MONT STROJ

Društvo sa ograničenom odgovornošću M Mont Stroj koja se bavi izgradnjom stambenih i nestambenih objekata odnosno zgrada po Evropskim standardima i sa korišćenim materijalima vrhunskog kvaliteta. 

Uvek ostavljaju mesta dodatnom usavršavanju u korišćenju materijala novijih generacija sve u svrhu kvalitetnijeg i lakšeg života u našim objektima. 

Rokovi za izgradnju su njima apsolutno nepoznata stvar, s’ obzirom da se njihova gradilišta zatvaraju mnogo pre isteka poslednjeg roka.

Njihova najveća prednost je brzo i efikasno rešavanje najkompleksnijih problema. 

Zadovoljnih klijenata

Profesionalih zahvalnica

Uspešnih projekata

Godina u poslu

M Mont Stroj DOO stoji na raspolaganju svojim kupcima kako bi im olakšala jednu od najvažnijih kupovina u životu, a to je kupovina Vašeg doma.

Kako pre svega misle na jednostavnost njihovi električni liftovi polaze iz suterena zgrade gde su smeštena garažna mesta što dodatno olakšava život i omogućava opredeljeni luksuz s’obzirom da su vrata na garaži na daljinski sistem, a pravi vozači znaće koliko je to olakšavajuća mera.

Njihovo srednje ime je bezbednost pa su se zato pobrinuli da postavljaju sigurnosna vrata domaćeg proizvođača odličnog kvaliteta, a što se tiče sobnih vrata ona su od medijapana bojena poliuretanskom bojom domaćeg proizvođača.

Ispred ulaza u zgradu postavljaju interfon sa video nadzorom. 

Za udobnost Vašeg budućeg doma pobrinuće se parket hrastovog drveta Natur i keramika Italijanske proizvodnje I klasa. 

Što se grejanja tiče svaka stambena jedinica ima svoj sat na gas sa ugradjenim kotlom proizvodjaca Valliant (Protherm),radijatori aluminijumski Global.

Ukoliko želite postoji mogućnost ugradnje podnog grejanja jer mi smo tu za svaku Vašu želju. 

Mogućnost kupovine stanova na kredit,mogućnost dogovora drugih vrsta na odloženo plaćanje, mesečne rate odnosno samim dogovorom između kupca i investitora.

M Mont stroj DOO se opredelila za izgradnju najsavremenijih stambenih zgrada sa energetskim pasošem B Kategorije, stolarijom sa aluminijumskom oblogom, kao i dvorištem zatvorenog tipa i podrazumevanim video nadzorom dvorišta. 

Dvorište je uredjeno sa zelenim površinama ,behaton stazama i kružnim putem na dve strane zgrade, a u njemu su obezbedjena parking mesta.

Firme sa kojima saradjujemo

-SMB Pro Ing, Plan Ruma, Media Comerc, Garić Art, Ihtus  fasaderski radovi, GM Color, Art Lift, Mini Inzenjering, Window Max d.o.o

-Gipon d.o.o, M&V Concrete betonska baza, Ceramix d.o.o, Master build d.o.o, Elektro MIZIS, Porta de lux d.o.o, Darboss rolo vrata

– Kapri d.o.o, Gas Lider, Gorionik, Preving ID

kontaktirajte nas

M Mont Stroj